Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hermoratahieronta on alkuperäisin vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytettiin Kiinassa jo tuhansia vuosia sitten ja n. 500 vuotta ennen akupunktioneuloja.

Hoidossa käsitellään sormenpäillä kehon ääreishermosto päästä varpaisiin. Varsinaisesti lihaksia ei hoidossa hierota perinteiseen tapaan, vaan teho perustuu siihen, että hieromalla paina -pyöritä-periaatteella hermoston päitä, saadaan verenkierto ja aineenvaihdunta lihaksissa ja hermoradoissa elpymään, jolloin keho pystyy puhdistautumaan kuona-aineista tehokkaasti.

Käsittelyn tukena käytetään vitamiini- ja hivenaineita tarvittaessa, sekä luonnon yrttejä.

On tieteellisesti todettu, että monet selittämättömät kivut ja sairaudet johtuvat huonosta hermotuksesta ja siitä seurauksena kehon toiminnat lamaantuvat, koska ruuansulatus, hormonitoiminta, verenkierto, fyysinen sekä psyykkinen toimivuus edellyttävät hyvän hermotuksen.

Hermotus= toimivuus

Ilman hyvää hermotusta syntyy ravitsemushäiriöitä ja sitä kautta ns. oma myrkytystila, esim. reuma kuuluu tähän.

Hyviä hoitotuloksia on saatu tällä hoitomuodolla nimenomaan hoidettaessa reumaa, astmaa ja ihottumia.
Hoito lievittää tai poistaa oireita MS ja Parkinson taudeissa, lihasrappeumassa, unettomuudessa, migreenissä, dementiassa, syöpätaudeissa, käsien, jalkojen, selän särkytiloissa ja puutumisissa.

Hoidolla ei paranneta sairauksia vaan autetaan kehoa saamaan takaisin normaali toimintakyky, hermotus, jolloin sairauksien elinmahdollisuudet katoavat.

Kun keho saadaan hermotuksen piiriin, niin elämä alkaa taas hymyillä, uni ja ruoka maistuvat, ravinteet imeytyvät ja haitalliset kuona-aineet poistuvat elimistöstä.

Voimme siis hyvillä mielin hoidattaa itseämme hermoratahieronnalla ja nauttia tästä miellyttävästä ja rentouttavasta elämän eliksiiristä.